Bayanlığını bozduğum gün bana sarılıp, “Beni sakın Beylikdüzü escort bırakma aşkım!” diye tembihlemişti. Bana sadık bu 18 yaşındaki afet hayatıma girdiği için çok mutluydum. Çabuk hemen hergün seks yapıyorduk, fakat benim erken boşalma sorunum vardı. Sevgilimin yatakta mutsuz olduğunu düşünüp kendimi suçluyor, benden daha iyilerini. Veya hak ettiği fikrini kafamdan çıkaramıyordum benim en yakın arkadaşımdı. Ama esmer, benden biraz daha uzun, yakışıklı bir erkekti. Veya onun sol kulağındaki gri küpesini çok seveder benim de küpe takmamı isterdi. Fakat müzik öğretmenliğinden sınıf arkadaşım olup. Yada aynı zamanda da hemşehrimdi arada gizlice süzerdi, özellikle siyah gözlüklerini. Veya taktığı vakit gözlerini ayıramaz olurdu, Beylikdüzü Yabancı Escort gözlük fantazisi vardı.

Birgün birahanede bira içerken erken boşalma sorunumu açtım. O gün gelip çatmıştı evede önce geldi, birlikte kamerayı ayarladık. Ben de, “Dün geceden beri senin gelişini düşünüyorum!” diye yanıtladım. Erken boşalma sorunum yüzünden cinsel hayatımız son zamanlarda azalmıştı, o yüzden isteksiz isteksiz karşılık vederiyordu dudaklarıma, “Bugün fantazi yapacağız aşkım. Gözlerini bağlamak istiyorum. Senin için fileli siyah çorap aldım, eminim harika görüneceksin. Geciktirici hap attım, seni zevkin doruklarına taşımak istiyorum sevgilim!” dedim. Acıklıi bacak arasına götürdüm. “Pekala, ama ben istediğimde göz bağını çözmek şartıyla!” dedi. “Tamam!” dedimda bana yardımcı olabileceğini söyledi.
Aklından geçenleri söylediğinde, “Sen beni gavat mı sanıyorsun!” deyip masaya. Yada yumruğumu vurup çıktım peşimden geldi, kötü bir niyetinin olmadığını. AMa bunun ile benim aramdaki bağı hiçbir şekilde etkilemeyeceğini, onun için sadece cinsellikten ibaret bir ilişki olacağını vede ile herhangi bir duygusal bağ kurmayacağına dair söz vederdi. Yalnızca anlamında kafa salladım vede biraz daha yumuşamış bir biçimde evimin yolunu tuttum. Evede gittiğimde bu teklif aklımdan çıkmıyordu, böyle bir şeyi normal bir zamanda düşünmeyecek kadar kıskanç bir erkektim arayıp, “Tamam kabul ediyorum, nasıl yapacağız?” diye sordum. Henüz sağlam bir fantazi kurduk, planlar yaptık vede iki gün sonrası için sözleştik. Ama ile aramda olan bağdan daha güçlü Beylikdüzü escort hislerle bu fantaziyi düşünüp o gece 3 kez 31 çekip Beylikdüzü escort boşaldım.