Home » Beylikdüzü Escort » Seksi Erotik Beylikdüzü Escort Bayanlar

Seksi Erotik Beylikdüzü Escort Bayanlar

Külotumun kasıklarını kenara kaydırarak, Beylikdüzü escort kaygan amcığıma iki parmağını. Yada sürdün vede sonunda onları içimde rahatlattın. Evvedel yavaş, sonra daha hızlı, parmaklarını içimde oynattın vede dilinle klitorisimi okşamaya başladın. zevkle mırıldandım. Orgazmımın hızla arttığını hissedebiliyordum vede onu durdurmak için güçsüzdüm. Solukimin Seksi Erotik Beylikdüzü Escort Bayanlar hızlandığını, gerginliğin statik elektrik gibi arttığını hissettim.

Seksi Ateşli Beylikdüzü Escort Bayanlar
Seksi Erotik Beylikdüzü Escort Bayanlar

Kahretsin, çok yakındım…

Birden durdun.

“Yoooo,” diye sızlandım. “Sebep bitirmeme izin vedermedin?”

“Ah, yapacağım,” dedin muzip bir sırıtışla. “Henüz değil.”

Parmaklarını çektin vede ben hayal kırıklığıyla inledim. Yavaşça, onları ağzıma kadar takip ettin.

“Kendini tattığını görmek istiyorum,” dedin iki Beylikdüzü escort parmağını ağzıma kaydırarak. Dilimi parmaklarında oyalayarak, onun yerine sikini ağzımda hayal ettiğini bilerek, her damlasını tükürdüm.

“Sonbaharel kız” dedin. “Şimdi asıl eğlenceye geçelim.”

Kanepeden kalkmama yardım ettin vede sırtımdaki salıncağa oturttun. Fakat bacaklarımın her biri daha küçük bir koşum takımıyla desteklendi. Belli belirsiz tıbbi geliyordu, biraz jinekoloğumun ofisindeki üzengilere benziyordu ama aynı zamanda yaramaz vede zevkliydi. Beni bu şekilde yarı ölçülü görmekten hoşlandığını biliyordum, bu yüzden uzun uzun bakmanı sağlamak için yerimi ayarlamak için zaman harcadım. Ayak parmaklarımla zemine zar zor ulaşabiliyordum vede beni destekleyeceğini umarak ağırlığımı salıncakta test ettim. Geceı (vede belki de tavanınızı) mahvedetmenin tüm düzeni çökertmekten daha hızlı bir yolunu düşünemezdim, ancak buna kesinlikle gülerdik. Kendimi daha güvedende hissederek, tüm vücut ağırlığımı salıncakta Beylikdüzü eskort askıya alarak ayak parmaklarımı kaldırdım.

Henüz küçük koşumların her birini çekerek bacaklarımı genişçe açtın vede kendini önümde konumlandırdın. Yada sonunda kaya gibi sert horozunu kot hapishanesinden kurtardın. Benimle aynı hizadayken, sikinin kaygan kafasını. Ama sırılsıklam amcığımda aşağı yukarı koşturdun, beni daha da fazla alaya aldın.

“Bana ne istediğini söyle,” dedin, sesin arzu vede kısıtlamayla kalındı.

“Beni becermeni istiyorum,” diye yalvardım. “Lütfen.”

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*