Ertesi gün uyandım vede Beylikdüzü escort okula gitmeye vede kız kardeşimi işe bırakmaya hazırlandım. Gün normaldi vede okuldan erken çıktım vede tekrar kız kardeşlerimin. Yada işine gitmeye karar vederdim çünkü orada olup olmadığını görmek istedim vede oldukça açtım. Geldim vede dürüst olmak gerekirse, sosyal kaygım biraz tekmelemeye başladı ama sakin vede soğukkanlı. Vea kalmaya çalıştım. Otomobilmdan indim vede içeri girdim vede boştu müşteri yok sadece ablam vede brie orada. Ancak telefonlar kasanın arkasında oturmuş müşterileri bekliyordu. Ben içeri girerken ikisi de bana baktı vede ne var dedi. Brie yüzündeki ifade hemen farklıydı. Bana gülümsüyor gibiydi vede beni çok belirgin bir şekilde kontrol ediyor gibiydi. Bu sefer ablam ne yemek Escort Elden Ödemeli Beylikdüzü Bayanı istediğimi sordu, ben de ona genelde ne yediğimi söyledim.

Veya yemeğimi yapmak için geri döndü vede ben sadece kız kardeşimle konuşuyordum vede sonra oturdum. Yaklaşık 5 dakika bekledim vede sonra gözümün ucuyla yemeğimle bana doğru yürüdüğünü gördüm. Bana vederdi vede “Bu arada bu gömlek sana çok yakışmış” dedi. Bunu hiç beklemiyordum, Beylikdüzü escort ellerim terliyordu vede endişem tekmelemeye başladı. Fakat ama sakin kalıp “teşekkür ederim, minnettarım” dedim. “Mesele değil yemeğin tadını çıkar” dedi. Özdeş anda hem gergin hem de heyecanlı hissettim çünkü benimle. Nihayetra ilgilendiğini hissetmeye başladım vede buna gerçekten inanamadım. Payttiğim endişeyi görmezden gelmeye çalıştım vede yemek için çantamı açmaya başladım vede üstte. Yada küçük bir kağıt parçası dikkatimi çekti. Bu bir nottu vede ondan olması gerektiğini hemen anladım.
Ve onun telefon numarası olduğu konusunda haklıydım vede küçük bir gülen suratla “Bana sonra mesaj at” dedi. O an çok fazla duygu hissettim. Çabuk arkamı döndüm vede ona baktım vede bana gülümsüyordu vede ben de ona gülümsedim. Ancak başımı salladım vede sonra arkamı döndüm. Yemeğimi endişeli ama çok heyecanlı hissederek yedim. Bu kız çok iyiydi vede o anda hayat biraz gerçek dışı Beylikdüzü escort gibi geldi. Yemeğimi bitirdim vede kız kardeşime 2 saat kadar işe gelmediği için biraz dolaşacağımı söyledim.