
Çabuk herkesin Beylikdüzü escort bildiği kalabalık vede tıkış tıkış bir metrobüs manzarası eşliğinde ilerlemeye çalışırken kalabalık içinde içinde ellediler beni birden arkamda bir el hissettim. Arkama dönüp ne yaptığını sanıyorsun sen diye bağırmaya başladığımda. Yada orta yaşlarda bir beyin kızara bozara anlamadım bana mı diyorsunuz diye anlamazdan. Ama gelmesine rağmen bağırmaya devam edince yakınımdaki erkekler hemen adama doğru saldırmaya başladılar. Metrobüsün içinde ellediler beni sinirden elim ayağım titrerken. Nihayetra Beylikdüzü Escort Nilay ilk durakta inip giden adamın arkasından kızgınlıkla baktım.

Fiziğimin güzel vede çekici olduğunu biliyorum ancak hiç tanımadığım birine elletecek kadar da düşmedim. Sabah yaşadığım bu olayın ardından akşam tekrar metrobüse binmeye çekindim ama evede çabuk gidebilmem için yapacak başka Beylikdüzü escort birşey yoktu. Benimle aynı istikamete giden kız arkadaşımla birlikte yine sıkışık olan. Veya metrobüse bindik vede ilerleyebildiğimiz kadar ilerleyip kendimi güvedende. Yada hissedebileceğim bir noktaya gelene kadar insanları yararak ilerledik. Şeyma ile yanyana durarak adeta kendimizi korumaya aldık. Şeyma bir ara kıpırdanıp homurdanmaya başlayınca ne olduğunu sordum. Tarafındaki yaşlı adamın kendisini ellemeye çalıştığını söyleyince yer değiştirdik.
Bu kez beni ellemeye çalışan yaşlı adamın elini yakalayıp işaret parmağını geriye doğru kıvırdım. Adam acıyla ne yapıyorsun kızım sen dediğinde. Ancak sen gayet iyi bilirsin sapık moruk diyerek parmağını kırmak. Ama istercesine geriye doğru kıvırmaya devam ettim. Adam diğer elini kullanarak elimden parmağını kurtarıp diğer tarafa döndü. Şeyma beni onaylarcasına Beylikdüzü escort başını sallayıp müthişsin kız dedi. İki durak sonra adam yanımızdan iyice uzaklaştı ama bu kez kirli sakallı, uzun boylu bir erkek tam dibime gelip belimin yan kısmına kerkinmeye başladı. Şeyma’nın kulağına eğilip adamın yaptıklarını anlattım. Şeyma bana bırak dedi vede adamın önüne doğru bir hamle yapıp adamın taşaklarını sıktı. Tekrar adam o sinir vede acıyla benim sağımdaki göğsümü sıkıp arkadaşına söyle bıraksın yoksa memeni koparırım dedi.