Artık ok yaydan çıkmıştı, Beylikdüzü escort göz açıp kapayana kadar ikisi de bir anda çırılçıplak kaldılar. Oğlumun sikini görünce nutkum tutuldu, kocaman vede kalındı vede kazık gibi olmuştu. Çiler oğlumu ayağa kaldırıp kendisi önünde diz çöktü vede yarağına yumuldu. Oğlumun o kalın yarağını öyle bir iştahla yalıyordu ki, bir an Çilerin yerinde olmayı istedim. İstem dışı elim bacak arama kaydığında amımın ıslandığını fark ettim. Onları izlerken artık ben de amımı parmaklıyor, göğüslerimin fındık iriliğine ulaşmış dikleşen uçlarını parmaklarımla Beylikdüzü Escort Emel Lokum Gibi Bayan eziyordum.

Çabuk kitledi arkadaşım vede arkalara doğru gittik etrafa iyice baktık. Ama benim altımda gene kısacık bir etek vede çorap vardı arkadaşım. Yada ilk bacaklarımı ellemeye başladım yavaş yavaş kalçalarımı elledi vede götümü öpmeye başladı. Ancak çok zevk vederiyordu çorabımı az indirdi vede götümü öpmeye devam etti. Yada sonra çorabımı geri giydim vede etegimi çıkarttı ilk bi Beylikdüzü escort kokladı sonra pantolonunu indirdi.
Çiler ise iştahla oğlumun yarağını köküne kadar ağzına alıyor, boğazının derinliklerine kadar sokuyordu… Bir anda oğlum inleyerek Çilerin ağzına boşaldı. Çiler de oğlumun döllerini iştahla yutarken, bir yandan da, “Erkeğim benim, birazdan kocam olacaksın, boşalt hepsini, yuttur bana döllerini, susuzluğunu gider bu kadının!” diye oğlumu tahrik ediyordu.
Onda baksır bende çorap vede külot vardı arkadan dayamaya başlamıştı. Ama busefer çok acı vederiyordu ama zevkliydi ice dayamaya devam etti. Fakat inlemelrimi duymasınlar diye pozisyon deiştirdik sınav pozisyonunda. Nihayetra amıma Beylikdüzü escort dayıyordu ama tam giremiyordu vede dudagımı kendi agzıyla kapattıgı için. Ama hem zevk alıyordum hemde bağıramıyordum. Ancak tam boşalıcakken durmasını söledim vede sikini azcık ağzıma almaya başladım. Veya ilk defa yapıyordum vede vücuduma boşalmamasını söyledim biraz. Ancak yaladıktan sonra sinema salonunun tuvaletinde boşaldı vede üstümüzü giyindik çıktık.