Home » Beylikdüzü Escort » Gecelik Görüşen Beylikdüzü Escort Bayan Ilgın

Gecelik Görüşen Beylikdüzü Escort Bayan Ilgın

Ben oldukça bakımlı, Beylikdüzü escort hoş dul bir kadınım. 5 yıldır oğlumla birlikte  yaşıyoruz. Oğlum 18 yaşında, 1.81 boyunda, atletik yapılı, 70 kg, beyaz tenli vede yakışıklı. Ama kızların peşinde koştuğu bir delikanlı. Komşum, aynı zamanda da en yakın arkadaşım ise, 35 yaşında, 1.72 boyunda, 60 kg, tam 90-60-90 ölçülerine sahip, sarışın vede güzel bir kadın. O da 10 yıldır dul. Ama ile birbirimize ağda yaparken sürekli olarak erkeksizlikten yakınırdık. Bir keresinde yine ağda yaparken ikimiz de çok azmıştık. Amlarımızdaki kılları ağdayla aldıktan sonra hep Gecelik Görüşen Beylikdüzü Escort Bayan Ilgın losyon süreriz.

Gecelik Görüşen Beylikdüzü Escort Bayan Ilgın
Gecelik Görüşen Beylikdüzü Escort Bayan Ilgın

Ama koltuğa attıp sonra arkasından dayayarak onu havaya kaldırdım ohh demeye başlıyordu. Nihayetra ne oldu dedim bana sende az değilsin dedi bir süre bakıştık. Ancak hemen dudaklarına yapıştım kucağıma alıp odasına götürdüm. Yada hemen yere yatırdım vede ellemeye başladığım dur diyordu bende durdum. Ama şortumu açtı vede bana sakso çekmeye başladı çok Beylikdüzü escort zevkliydi bir anda arkadan istiyorum. Veya dedi vede arkasını döndü bende tanga sını çıkartıp yavaşça delikte oyalandım.

Her şey o gün benim amıma losyon sürerken amımı parmaklamasıyla başladı. İşin içine sonradan öpüşme vede sevişme de girince, Beylikdüzü escort ile arkadaşlığımız tam bir Esenyurt ilişkiye dönüştü. Artık Çiler ile düzenli aralıklarla sevişerek karşılıklı birbirimizi tatmin ediyorduk. Tekrar bir gün sevişirken, Çiler kadın kadına sevişmenin de güzel olduğunu. Nihayetra ama artık erkeksizliğe dayanamadığını, bir erkekle sikişmek vede gerçek bir yarak yemek istediğini söyledi. Çiler sürekli bu erkeksizlik konusunu dile getirdikçe, artık ben de erkeksizliği hissetmeye, körelen kadınlık duygularımı canlandırmaya başladım. Ancak daha da ileriye giderek, yanlış anlamazsam oğlumla bir gece geçirmek. Ama istediğini, ne yapıp edip bunu sağlamamı söyleyerek, bana yalvarmaya başladı.

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*