Home » Beylikdüzü Escort » Beylikdüzü escort kızlar 2 li takılıyorlar

Beylikdüzü escort kızlar 2 li takılıyorlar

“Ohhh… Gonca ablaa Beylikdüzü escort amına boşaltmak istiyorum… Hadi yukarıya, sizin evede çıkalım. Seni kocanın yatağında sikmek istiyorum…”  “Ohhh ama konuşma böyle. Sikli fakat amlı falan… Terbiyesiz…” dedim. Acıklıi vedeya aradan uzatıp sertleşen sikini kavradım. Taş gibiydi. “Mımmm… Demek beni kocamın yatağında sikmek istiyorsun ha? Kocamın beni siktiği yatakta? Ahlaksız seni… Hadi o zaman… Yukarıya çıkalım… Sik beni güzel güzel… Bu koca sikini sok bana…” kimiz de heyecanlanmıştık. Odimiz tekrar yükselmişti. Yapıda ikimizden başkası yoktu. Üçüncü kat boş duruyordu. Kalktım, külot sütyenimi alıp giymek için Beylikdüzü escort kızlar 2 li takılıyorlar davrandım.

Beylikdüzü escort kızlar 2 li takılıyorlar
Beylikdüzü escort kızlar 2 li takılıyorlar

Acıklıi tuttu “Hayır, giyme Gonca abla… Öyle gel… Çırılçıplak yada. ”  Kıkırdadım “Mecnunsin sen Tolga… Mecnunsın… Hadi o zaman… Gidelim… Sabaha kadar seninim bu gece…” Beni kolumdan tuttuğu gibi, elimizde giysilerimizle dışarıya çıktık. Henüz merdivedenlerden çıkarken ama oramı buramı ellemeye, öpmeye başlamıştı bile… Kahkahalarla Goncaüyor, çocuklar gibi Beylikdüzü escort oynaşıyorduk. Sonbaharelce sertleşen siki bacaklarının arasında sallanıp duruyordu. Mecnun gibi tahrik oluyordum onun çılgın hareketlerinden. Bizim dairenin kapısına geldik.  Eğilip anahtar deliğini ararken fakat arkamdan yaklaşıp ama sertliğini bacak aramdan sokmuş okşayıp fakat duruyor, beni belimden tutup kendine lakin çekiyordu.

Kapıyı zar zor açtığımda hemen sonra içeriye girmedi, beni vedeya kapıya dayayıp vedeya üzerime abandı kaslı gövdesiyle, öpmeye yada başladı… Ellerimi yukarıda birleştirmiş bastırıyor, ama hareket etmeme, kurtulmama izin vedermiyordu. Siki kasıklarıma dayanmış baskı yapıyordu. Hoş, zaten pek kaçmak istediğim de yoktu ya… Uzun uzun öpüştük. Önümde onun kaslı bedeninin ateş gibi sonra sıcaklığı, sırtımda çelik kapının soğuk serinliği… Mecnun oluyordum zevkten. Ve neden sonra Beylikdüzü escort kapıyı kapatıp içeriye girdik. Bu sefer hakimiyet bendeydi. Onu kolundan tutup yatak odamıza yada götürdüm. Yatak odam her zamanki gibi gayet düzenliydi vede oldukça geniş bir yatağımız vardı. Çevreına ama bakınıp duran Tolga’ya sarılıp dudaklarına yapıştım. Karşılık vederdi.

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*